help

 

wij willen het makkelijk voor je maken

Wat betreft de geboortekaarten is dit belangrijk:

• Als je nog niet weet of je een jongen of een meisje krijgt, dan kun je bij Popje 2 kaartjes bestellen. Als je kindje geboren is, kun je via e-mail laten weten welke kaart gedrukt moet worden. Uiteraard betaal je maar voor 1 kaart.

• Zodra je kindje geboren is, e-mail je de laatste gegevens naar geboren@popje.com.

Vermeld in je e-mail:
• geboortedatum
• naam en geslacht
• gewicht, lengte en tijdstip
• het bestelnummer

Zorg ervoor dat je betaling op tijd bij ons binnen is. Wij sturen de kaart naar de drukker als wij je betaling ontvangen hebben. Je kunt ons ook een betaalbewijs (screendump) e-mailen.

 

Wij willen graag dat jij 100% tevreden bent

Je kunt op de website niet tot in detail zien hoe je geboorte- of trouwkaart eruit komt te zien. Wij kunnen ons voorstellen dat dat soms lastig is. Toch hebben we hier bewust voor gekozen. Wij willen iedere kaart met zorg en liefde ontwerpen. Met daarbij de puntjes op de i. En dat kan niet via een website. Daarom werken wij met een digitale proef. 

Nadat je de eerste proef per e-mail ontvangen hebt, kun je kosteloos wijzigingen laten aanbrengen. Net zolang tot je tevreden bent. Want dat laatste is voor ons erg belangrijk.

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen. Geef ze aan ons door!  

 

Wij snappen dat mensen (en wensen) veranderlijk zijn

Misschien weet je al welk kaartje je wilt bestellen, maar de tekst en/of de naam van het kindje zijn nog niet bekend. Geen probleem! Je kunt je kaart altijd opslaan om er in een later stadium verder aan te werken. Je dient daarvoor wel ingelogd te zijn. Heb je nog geen account bij ons? Zorg er dan voor dat je je eerst registreert als nieuwe klant voordat je je kaart gaat ontwerpen. Je gegevens zijn 100% veilig bij ons.

 

Wij vinden service vanzelfsprekend

Je ontvangt binnen 2-5 werkdagen een digitale proef per e-mail. Als je een spoedbestelling plaatst, ontvang je een proef binnen 24 uur (alleen op werkdagen).

Nadat je de digitale proef ontvangen hebt, stuur je ons per e-mail (info@popje.com) eventuele wijzigingen door. Dit is kosteloos. Je moet immers 100% tevreden zijn met je kaart.

 

Wij willen jouw dromen begrijpen (en met je mee dromen)

Hoe groot kun je dromen? Wij van popje.com kunnen er wat van. Wij ontwerpen met liefde en vakmanschap een unieke kaart, speciaal voor jouw kindje. Dit kost wat meer (zie onze prijslijst), maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. We zijn dol op vernieuwing en uitdaging. Bel ons gerust als je meer wilt weten. Wij denken graag met je mee.

 

Wij willen dat jouw bestelling netjes en op tijd bezorgd wordt

Je producten worden geleverd via Post NL of met DHL (afhankelijk van formaat, gewicht en tijdstip van verzending). Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om het pakketje aan te nemen. Informatie over onze levertijden vind je hier.

 

Wij snappen dat je je kunt bedenken

Valt het kaartje tegen of heb je je bedacht? Dan kun je de bestelling annuleren. Stuur ons in dat geval een e-mail. Je betaalt alleen annuleringskosten indien je een digitale proef van ons hebt ontvangen (deze bedragen 25 euro). Dus: géén proef dan géén extra kosten.


Wij willen dat alles goed verloopt

Wij doen graag ons uiterste best om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Maar soms kan er iets tegenvallen.
Heb je een klacht? Ben je niet tevreden? Meld het ons via e-mail: info@popje.com. Of schrijf naar onderstaand vestigingsadres. Je kunt binnen 7 werkdagen een reactie van ons verwachten.


Popje.com, Zoutmanstraat 26, 2518 GR Den Haag.

 

En verder...

Je kunt GEEN aanspraak maken op het herroepingsrecht wat betreft de geboorte-, save-the- date, rsvp-, bedank-, inleg-, menu- en trouwkaarten (zie artikel 8 algemene voorwaarden).

Mochten de kaarten niet aan je wensen voldoen en de fout ligt aantoonbaar bij popje.com, dan zal popje.com kosteloos en per omgaande de kaarten laten herdrukken en (opnieuw) leveren (via DHL, volgens de gangbare procedure).

Bij de aankoop van wenskaarten, enveloppen en overige producten bestaat de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat je de artikelen ontvangt.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Pak het product voorzichtig uit zodat het – indien nodig – geretourneerd kan worden. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, zul je het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan popje.com retourneren.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan doe je dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd (14 dagen) of door een verklaring, gericht aan popje.com, te sturen eveneens binnen de bedenktijd (14 dagen). Wij zullen zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten van de heenzending, terugstorten en wel uiterlijk binnen 30 dagen.

Producten kunnen geretourneerd worden aan popje.com, Zoutmanstraat 26, 2518 GR Den Haag.

 

 

Geen verzendkosten voor orders binnen Nederland, België en Duitsland vanaf 150 euro.