– Bestelinformatie –

[ 070 322 80 20 ]


 
 

geboortekaarten

Stappenplan

 1. Bij elke geboortekaart vind je een knop met download overzicht. In een overzichtelijke pdf staan de beschikbare lettertypes, kleuren, afbeeldingen en formaten. Download het overzicht en houd het bij de hand als je het bestelformulier invult.

 2. Is het geslacht van je kindje bekend?
  Bestel een kaart via bestelformulier A.

 3. Is het geslacht van je kindje onbekend?
  Bestel een kaart via bestelformulier B.

 4. Er zijn drie formaten:
  • Small (10,5 x 14 cm | kleine rechthoek staand)
  • Medium (13 x 13 cm | vierkant)
  • Large (14 x 19 cm | grote rechthoek staand)

  twee type kaarten:
  • enkele kaart
  • dubbele kaart

  twee papiersoorten:
  • wit mat papier
  • wit papier met een lichte structuur

 5. Je kiest spoed als je binnen 24 uur de digitale proef wilt ontvangen (ma t/m vrij). De meerkosten bedragen 25 euro. Normaliter ontvang je de digitale proef binnen 5 werkdagen.

 6. Enveloppen kun je ook bestellen via het bestelformulier. Er zijn drie formaten (passend bij het formaat van de kaarten):
  • Small (11 x 15,6 cm)
  • Medium (14 x 14 cm)
  • Large (15,6 x 22 cm)

 7. Wil je je enveloppen eerder ontvangen? Geef dat aan via het bestelformulier. De meerkosten bedragen 3,50 euro (alleen binnen Nederland).

 8. Je kunt op twee manieren betalen:
  • Met iDeal, Paypal, Bancontact of creditcard (dit kan via de website).
  • Middels een factuur. Je ontvangt deze samen met de digitale proef. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen. Let er wel op dat de factuur voldaan is voordat de kaarten naar de drukker verstuurd worden!

 9. Zodra wij je bestelformulier ontvangen hebben, gaan we aan de slag. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een digitale proef (of binnen 24 uur als je voor spoed hebt gekozen).

 10. Heb je daarna wijzigingen, wil je een ander lettertype of wil je andere afbeeldingen? Geen probleem. Wij brengen aanpassingen kosteloos aan totdat jij tevreden bent.

 11. Zodra je kindje geboren is, laat je ons via e-mail weten welke kaart gedrukt moet worden. 

  Vermeld in je e-mail:

 • geboortedatum en de gewenste schrijfwijze (bijvoorbeeld 04.09.2020 of 4 september 2020)

 • naam van je kindje (zoals je het op de kaart vermeld wilt hebben) en geslacht

 • gewicht, lengte en tijdstip (optioneel)

 • jouw naam en telefoonnummer

  Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

 
 
 

Design Geboortekaarten

Je kunt op de website niet zien hoe je geboortekaart eruit komt te zien. Wij kunnen ons voorstellen dat dat lastig is. Toch hebben we hier bewust voor gekozen. Wij ontwerpen iedere kaart met zorg en aandacht. En dat kan niet via een website. Daarom werken wij met een digitale proef. 

Nadat je de eerste proef per e-mail ontvangen hebt, kun je kosteloos wijzigingen laten aanbrengen. Net zolang tot je tevreden bent. 

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen. Geef ze aan ons door.

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een digitale proef per e-mail. 

 
 
 

ontwerp op maat

Hoe groot kun je dromen? Wij van popje.com kunnen er wat van. Je kunt bij ons een ontwerp op maat bestellen. Dit kost wat meer, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met je mee.

 
 
 

betaalinformatie

Bij popje.com kun je op de volgende manieren betalen:

 • iDeal

 • Paypal (hier hoef je geen Paypal account voor te hebben)

 • Creditcard

 • Bancontact


Belangrijk om te weten:

Is het aantal kaarten nog niet bekend?
Of wil je niet direct een fors bedrag betalen (bijvoorbeeld omdat de uitgerekende datum nog ver weg ligt)?
Bestel dan een kleine hoeveelheid. Zodra je het definitieve aantal weet, geef je dat door per e-mail. Je ontvangt dan een aanvullende factuur. Je mag ook via de website nabestellen. Je hoeft het bestelformulier niet opnieuw in te vullen.


Zorg ervoor dat je betaling op tijd bij ons binnen is. Wij sturen geboortekaarten naar de drukker als wij je betaling in goede orde ontvangen hebben.

 
 

Annuleren & klachten

Je kunt GEEN aanspraak maken op het herroepingsrecht wat betreft de geboortekaarten.

Valt de digitale proef tegen of heb je je bedacht? Dan kun je de bestelling annuleren. Stuur ons in dat geval een e-mail. Je betaalt alleen annuleringskosten indien je een digitale proef van ons hebt ontvangen (25 euro). Dus: géén proef, géén extra kosten.

Mochten de kaarten niet aan je wensen voldoen en de fout ligt aantoonbaar bij popje.com, dan zal popje.com kosteloos en per omgaande geboortekaarten laten herdrukken en (opnieuw) leveren (via DHL, volgens de gangbare procedure).

Bij de aankoop van prints, enveloppen en overige producten bestaat de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat je de artikelen ontvangt. Meld het ons via e-mail. Of schrijf naar onderstaand postadres. Je kunt binnen 7 werkdagen een reactie van ons verwachten.

Popje.com, Sumatrastraat 231, 2585 CR Den Haag

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Pak het product voorzichtig uit zodat het – indien nodig – geretourneerd kan worden. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, zul je het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan popje.com retourneren.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan doe je dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd (14 dagen) of door een verklaring, gericht aan popje.com, te sturen eveneens binnen de bedenktijd (14 dagen). Wij zullen zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag terugstorten en wel uiterlijk binnen 30 dagen.

Producten kunnen geretourneerd worden aan popje.com, Sumatrastraat 231, 2585 CR Den Haag.