onze filosofie

de wereld van popje

Druk druk, turbotempo, last minute, update. Pingen, posten, mailen, opschieten, langzaam gek worden. De tijd staat niet stil. Full speed, tweet tweet, click. Sneller dan het geluid, asap, z.s.m.

STOP!

Adem in, adem uit…

Gun jezelf rust en ruimte.

Bij bijzondere momenten in het leven moet een mens stilstaan. Maak er tijd voor, doe het in slow motion, laat de ander zien dat je om hem of haar geeft. Een attent gebaar, hoe klein ook, oprecht aandacht geven aan je geliefden, versterkt de band.  

Een handgeschreven envelop … een kleurrijke postzegel … de envelop die wordt open geritst … de geur van papier - en van de afzender wellicht – komt je tegemoet.

Tenslotte de schat die erin verborgen zit: een met grote zorg uitgekozen ontwerp, met daarop een boodschap die recht uit een liefdevol hart komt.

Bij popje.com gaat het om authenticiteit, originaliteit. Ieder mens, elk moment, elke gebeurtenis is uniek. En dat proberen Marenthe’s ontwerpen uit te dragen.

Het brein achter popje.com heeft soms vleugels, toch staat het met beide benen op de grond. We doen ons uiterste best om de wereld te versieren (en in slow motion te laten draaien).

Geweldig als je ons daarbij helpt.