news

LiefdesPost

30-04-2015

Spread Love Everywhere You Go.

Marenthe Otten van popje.com heeft wederom een nieuwe postzegel mogen ontwerpen in opdracht van PostNL, namelijk de Liefdespostzegel. 

 

Het speciale postzegelvel 10 x Liefde is bestemd voor het frankeren van huwelijksaankondigingen, valentijnskaartjes en alle andere post waarvan de verzending met het onderwerp ‘liefde’ te maken heeft. 

Deze postzegels behoren, net als de Rouwpostzegels en de Geboortezegels (die Marenthe eerder dit jaar voor PostNLontwierp), tot de gelegenheidspostzegels die PostNL uitbrengt.

Op de postzegels staat een groot rood hart centraal. Dit hart is omgeven door een achtergrond met een groot aantal lichtblauwe stippen van verschillend formaat.
Soortgelijke stippen, maar dan roze gekleurd, keren ook terug in het hart zelf. Binnen het grote hart is één klein wit hartje getekend op de plek waar ook bij de mens het hart zich bevindt.

Lees hier meer over de Liefdespostzegel.

 

de nieuwe geboortezegel van PostNL

14-02-2015

Marenthe Otten van popje.com heeft in opdracht van PostNL de nieuwe Geboortezegel ontworpen. De Geboortezegel is dé postzegel waar bijna elk geboortekaartje in Nederland mee verstuurd wordt en die symbool staat voor een nieuw leven.  

Na ruim 18 jaar steekt PostNL de bekende ‘ooievaar postzegel’ in een nieuw, fris jasje. Jaarlijks komen er in Nederland zo’n 170.000 baby’s ter wereld, en dat betekent: heel veel geboortekaartjes die moeten worden verstuurd. Niet zo heel gek dus dat de ooievaar postzegel één van de meest herkenbare postzegels van PostNL is.

Toch is het na 18 jaar tijd voor een nieuwe Geboortezegel die meer aansluit bij de huidige tijdsgeest, aldus PostNL. Grafisch ontwerper Marenthe Otten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe Geboortezegel. De nieuwe postzegel is vanaf 2 maart verkrijgbaar via postnl.nl

Lees meer op NOS.nl.

 

Een nieuwe winkel voor popje.com

01-12-2014

Het is zover! Marenthe en haar lief openden onlangs hun eigen winkel in hartje Den Haag. Je vindt er o.a. originele tekeningen van Marenthe en ook mooie vintage spulletjes, posters en kaarten. In 2015 zal het assortiment worden uitgebreid. 
Hamerslag & Penseelstreek (open op afspraak), Zoutmanstraat 26 te Den Haag.