privacy policy | cookies

Bij popje.com worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Bij het plaatsen van een bestelling via www.popje.com hebben wij o.a. je naam, adres, woonplaats en e-mailadres nodig om de producten te verzenden of om contact met je op te nemen over je bestelling.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Een (magic) cookie is een hoeveelheid data die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze opgeslagen wordt en bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd wordt. Zo kan de server de browser opnieuw herkennen en bijhouden wat de gebruiker, c.q. de webbrowser, in het verleden heeft gedaan.

Je privacy beschermen wij op de volgende manieren:

Persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na jouw uitdrukkelijke toestemming.
Als je geen berichten meer wilt ontvangen van popje.com, dan kun je je te allen tijde uitschrijven via onze nieuwsbrief.
Je hebt recht op inzage en correctie van je gegevens.