betaalinformatie

betaalinformatie

Betalen bij popje.com kan op verschillende manieren:

1) iDEAL
2) PayPal | creditcard
3) Overboeking per bank of giro
4) Onder rembours

 

1) iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. 

Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af. iDEAL is bij popje.com volledig gratis.

  

2) PayPal is bij popje.com volledig gratis. Je betaalt makkelijk, snel en veilig on-line via de beveiligde servers van PayPal. Popje.com - noch derden - hebben inzicht in je bank- of creditcardgegevens. Op deze manier garanderen wij een efficiënte en veilige betaling.

Voor betaling met een Creditcard hoeft je geen account te hebben bij PayPal.

 

3) Overboeking per bank of giro betekent dat je, nadat je je bestelling hebt geplaatst, het orderbedrag overmaakt op de rekening van popje.com. De betaaltermijn is 14 dagen.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail. Deze e-mail dient als orderbevestiging en tevens als factuur.

Vermeld bij het overmaken duidelijk je naam, factuur- en bestelnummer.
 Bij ontvangst van je betaling sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail.


Rekeninginformatie:

popje.com
Den Haag, Nederland
ING 4730440
IBAN: NL15INGB0004730440
BIC: INGBNL2A

Houd er rekening mee dat het totale orderbedrag in alle gevallen door ons ontvangen dient te zijn voordat de kaartjes naar de drukker worden gestuurd.

  

4) Voor levering 'onder rembours', betaal je contant aan de koerier die je bestelling af komt afleveren. Hier zijn extra kosten aan verbonden (25 euro).